Voordelen Pinautomaat kopen in Stein

cash register, keys, numbers

Het huren van een pinautomaat lijkt vaak een goedkopere oplossing. Dit is echter van tijdelijke aard. Als je de pinautomaten langere tijd gebruikt, dan is het voordeliger om een pinautomaat kopen.

Pinapparaat kopen in Stein

Mobiel pinautomaten kom je steeds vaker tegen. Deze draadloze pinautomaat is populair vanwege het gebruiksgemak: ze zijn licht en eenvoudig mee te nemen. Zijn de pinautomaat systemen ook een goede oplossing voor jouw onderneming?

Voordelen bank of pinautomaat in Stein

Mobiele pinautomaten hebben een aantal voordelen ten opzichte van de normale betaalautomaat. De mobiliteit is het meest voor de hand liggende voordeel. Door een mobiele betaalautomaat kopen ben je niet meer gebonden aan een balie.

Een ander groot voordeel van een mobiele pinautomaat is de veiligheid. Als (grote) bedragen gepind worden, dan heb je dit niet meer cash liggen. Een plek waar weinig cash geld ligt, is minder aantrekkelijk voor overvallers. De kans op een overval vermindert door het kopen van een pinautomaat, en dit maakt de werkomgeving een stuk veiliger.

Daarnaast is het hebben van een pinautomaat mobiel erg handig. Er wordt steeds meer gepind in plaats van dat er met cash geld betaald wordt. Door pinautomaten aan te schaffen kom je tegemoet aan de behoeften van de klanten en zullen de klanten sneller tevreden zijn en vaker terugkomen.

Pinautomaat kopen prijzen in Stein

Een betaalautomaat kopen kost natuurlijk geld. Pinautomaten worden tegenwoordig vaak gehuurd, maar het is verstandig om te investeren in een pin automaat kopen. De pinautomaten zijn de afgelopen jaren goedkoper geworden, maar de kosten kunnen per leverancier flink verschillen.

Pinautomaat kopen kosten in Stein

Je betaalt tussen de €19,- en €825,- voor een pinautomaat.  Wil je een mobiel pinautomaat kopen, dan ben je vaak wat meer geld kwijt. Soms moet je een bijgeleverd abonnement afnemen, gemiddeld kost dit €35,- per maand. Daarnaast geldt er een tarief per transactie. Ook dit tarief kan per aanbieder erg verschillen (tussen de 2,75 en 5,5 cent per transactie). Je kunt de aanbieder het best kiezen aan de hand van de gemiddelde hoogte per pintransactie van jouw bedrijf.

Pinautomaat kopen prijs in Stein

Je hebt hierboven kunnen lezen dat de prijzen van de aanschaf van een pinautomaat en een bijbehorend abonnement flink kunnen verschillen. Welk abonnement het voordeligst is, hangt af van de bedragen die er bij jou gepind worden. Ook de frequentie van het pinnen heeft hier invloed op. Op internet vind je handige websites om pinautomaten met elkaar te vergelijken. Zo heb je snel een overzicht van de pinautomaat die het best bij jouw onderneming past.

to top